Tietokonelehdet

Tietokone

Tietokone-lehti on alan asiantuntijoiden johtava erikoislehti, joka tarjoaa testattua ja vertailevaa tietoa IT-alan uusista tuotteista ja tekniikoista. Alan arvostetuimpien suomalaisten asiantuntijoiden laatimat artikkelit tarjoavat lukijoilleen painavaa asiaa ja ajankohtaisinta ammattilaistietoa. Tutkimustoiminnasta vastaa Tietokoneen tutkimuslaboratorio TK Labs, jossa testataan vuosittain yli 400 laite- ja ohjelmatuotetta.

Tilaa Tietokone

Mikrobitti

MikroBitti on maan ylivoimaisesti suosituin ja suurin uuden tekniikan lehti. Lehdellä on 350.000 lukijaa, ja lehden sähköisessä jatkeessa MBnetissä käy yli 250 000 eri kävijää viikossa. MikroBitti on hyödyllinen ja viihdyttävä paketti, jonka keskeisenä sisältönä ovat luotettavat testit ja vertailut, monipuoliset artikkelit, kattavat uusien tuotteiden testit ja uutiset, vankka peliosuus sekä runsaasti hyötytietoa tietokoneista digikameroihin ja kännyköistä viihde-elektroniikkaan.

Tilaa Mikrobitti

Prosessori

Prosessori on tärkein ja hyödyllisin hitec-ammattilaisille suunnattu lehti, joka käsittelee laaja-alaisesti, käytännönläheisesti ja ammattimaisesti huipputekniikan eri osa-alueita. Prosessori seuraa tiiviisti elektroniikan, tietotekniikan ja tietoliikenteen kehitystä. Se kertoo kattavasti myös alan viimeisimmät uutiset.

Tilaa Prosessori